Chaufför info

Info om besök

Välkommen att bekanta dig med cirkulär ekonomi

Ett besök i en avfallsenergianläggning är en bra sätt att se vad cirkular ekonomi kan vara i praktiken. Du bekantar dig med Westenergy som ett företag och ser hur vardagar på anläggningen ser ut på ett sätt som passar din grupp bäst.

Välkommen till Westenergy!

Vi vill att alla som är intresserade av avfallsåtervinning ska få möjligheten att bekanta sig med vår verksamhet. Därför är besök på Westenergy gratis, och vi tar med glädje emot varje gäst. Besöket anpassas enligt gruppens behov och kunskap, vare sig det handlar om en dagisgrupp, skolklass, hobbygäng eller affärsgäster. Vi guidar grupper på svenska, finska och engelska.

Vi tar emot max 25 besökare per besöksgrupp.

Ett besök på Westenergy består av två delar: företagspresentation och rundtur i anläggningen. Under företagspresentationen i vårt auditorium får besökarna höra om Westenergys verksamhet samt får en inblick i fördelarna och utmaningarna med återvinning. Under rundturen får besökarna bekanta sig med den dagliga verksamheten i anläggningen och bland annat kika in i kontrollrummet och se anläggningens eldstad.

Det lönar sig att reservera 1,5–2 timmar för besöket. Vi rekommenderar at du ger oss mera detaljerad information om din grupp och eventuella önskemål redan på förhand, så att vi tillsammans kan planera ett så väl anpassat besök som möjligt.

Vi tar emot max 25 besökare per besöksgrupp.

Besöksanvisningar

Mer information om besöket hittar du i våra besöksanvisningar.

Ladda ner de anvisningar som passar bäst din grupp. Dokumentet öppnas i samma fönster.

Besöksanvisningar

Besöksanvisningar på finska