Chaufför info

Info om besök

Vi tar inte emot nya besöksreserveringar tillsvidare.

På grund av spridningen av coronaviruset tar vi tyvärr inte emot nya besöksreserveringar tills vidare. Vi beklagar det eventualla besväret som orsakas av situationen och informerar genast när situationen ändras.

Välkommen till Westenergy!

Vi vill att alla som är intresserade av avfallsåtervinning ska få möjligheten att bekanta sig med vår verksamhet. Därför är besök på Westenergy gratis, och vi tar med glädje emot varje gäst. Besöket anpassas enligt gruppens behov och kunskap, vare sig det handlar om en dagisgrupp, skolklass, hobbygäng eller affärsgäster. Vi guidar grupper på svenska, finska och engelska.

Vi kan ta emot högst 50 personer åt gången, och det lönar sig att reservera 1,5 – 2 timmar för besöket.

Ett besök på Westenergy består av två delar: företagspresentation och rundtur i anläggningen. Under företagspresentationen i vårt auditorium får besökarna höra om Westenergys verksamhet samt får en inblick i fördelarna och utmaningarna med återvinning. Under rundturen får besökarna bekanta sig med den dagliga verksamheten i anläggningen och bland annat kika in i kontrollrummet och se anläggningens eldstad.

Observera när du bokar ditt besök: vi kan ta emot högst 50 personer åt gången, och det lönar sig att reservera 1,5–2 timmar för besöket. Vi rekommenderar at du ger oss mera detaljerad information om din grupp och eventuella önskemål redan på förhand, så att vi tillsammans kan planera ett så väl anpassat besök som möjligt.

 

 

 

 

 

Besöksanvisningar

Mer information om besöket hittar du i våra besöksanvisningar.

Ladda ner de anvisningar som passar bäst din grupp. Dokumentet öppnas i samma fönster.

Besöksanvisningar

Besöksanvisningar för skolor

Besöksanvisningar på finska

Besöksanvisningar för skolor på finska