Chaufför info

Rekrytering

Vi söker 8 energiska sommarjobbare till produktion och underhåll för sommaren 2021!

Vi söker sommarjobbare till olika arbetsuppgifter: 5 personer till produktion som sommarvikariat av driftspersonal, 2 personer till mekaniskt underhåll och 1 person till el- och automationsunderhåll. Vi erbjuder på en energisk arbetsmiljö och bra arbetsklimat så att det är trevligt att jobba med oss! Vi följer arbetsavtalet för Finsk Energiindustri (Energiateollisuus) och vi erbjuder dig en omfattande inskolning som är relevant för arbetsuppgifterna. Du kan söka sommarjobb med ett ansökningsformulär på våra webbsidor. Du hittar formuläret via den här länken: Sommarjobb 2021 – ansökningsformulär.

Ansök så snabbt som möjligt men senast 28.2.2021. Tjänsterna till sommarjobben fylls genast då vi har hittat de rätta personerna. Vi meddelar alla arbetsansökande när urvalet är gjord.

_________________________________________________________________

Produktion / Driftspersonal

Till sommarvikariat inom produktion hör följande uppgifter:

 

Förutsättningen för sommarvikariat att du har uppnått myndighetsålder. Exempelvis kan du vara process-, maskin-, energi- eller miljöteknik studerande, men huvudsakligen är du intresserad av att arbeta inom energiproduktion. Vi förväntar en förmåga att arbeta effektivt i grupp samt ett spontant och aktivt grepp till arbetsuppgifter.

Eftersom vi sätter högst värde på arbetssäkerheten, förväntar vi även att du gör det samma och medverkar i våra gemensamma säkerhetsmålsättningar. Vi också förväntar oss att du behärskar finska.

Du kan fråga tilläggsinformation om sommarvikariat inom produktion av produktionsingenjör Petri Suomela. Klicka på länken för att gå till kontaktinformation: Kontaktuppgifter.

_________________________________________________________________

Mekaniskt underhåll

Sommararbetare inom mekaniskt underhåll arbetar med förebyggande underhållsåtgärder och underhåll av maskiner. Arbetstid är 40 timmar per vecka.

Förutsättning för denna position är en grundutbildning som passar för mekaniskt underhåll eller att du studerar motsvarande bransch vid yrkesskolan (exempelvis maskin- eller bilteknik).  Du kan jobba som sommararbetare inom mekaniskt underhåll utan erfarenhet. Vi uppskattar om du är ivrigt och intresserad att lära dig nytt och uppskattar ett aktivt och initiativrikt grepp till arbetsuppgifter.

Eftersom vi sätter högst värde på arbetssäkerheten, förväntar vi även att du gör det samma och medverkar i våra gemensamma säkerhetsmålsättningar. Vi också förväntar oss att du behärskar finska och har uppnått myndighetsålder.

Du kan fråga tilläggsinformation om uppgifter inom mekaniskt underhåll av underhållschef Rauno Tuokkola. Klicka på länken för att gå till kontaktinformation: Kontaktuppgifter.

_________________________________________________________________

El- och automationsunderhåll

Till sommarjobb inom el- och automationsunderhåll hör följande uppgifter:

 

Arbetstid är 40 timmar per vecka.

Studerar du el- eller automationsteknik? Sök sommarjobb inom el- och automationsunderhåll! Tidigare erfarenhet av uppgifter inom el- och automationsbranschen är till din fördel vid urval. Vi förväntar oss också att du kan arbeta ensam samt i grupp och uppskattar ett aktivt och initiativrikt grepp till arbetsuppgifter.

Eftersom vi sätter högst värde på arbetssäkerheten, förväntar vi även att du gör det samma och medverkar i våra gemensamma säkerhetsmålsättningar. Vi förväntar oss också att du behärskar finska och engelska samt har uppnått myndighetsålder.

Du kan fråga tilläggsinformation om uppgifter inom el- och automationsunderhåll av produktionschef Kai Alavillamo. Klicka på länken för att gå till kontaktinformation: Kontaktuppgifter.

_________________________________________________________________

 

Fylla i ansökningsformuläret och kom med till vårt energiska team!