Chaufför info

Rekrytering

Westenergy söker 8 energiska sommarjobbare till produktion och underhåll för sommaren 2020!

Westenergy söker sommarjobbare till 3 arbetsuppgifter: 5 personer till produktion som sommarvikariat, 2 personer till mekaniskt underhåll och 1 person till el- och automationsunderhåll. Vi erbjuder dig en energisk arbetsmiljö och bra arbetsklimat så att det är trevligt att jobba med oss! Vi följer arbetsavtalet för Finsk Energiindustri (Energiateollisuus) och vi erbjuder dig en omfattande inskolning som är relevant för arbetsuppgifterna. Du kan söka sommarjobb med ett ansökningsformulär på vår webbsidor. Du hittar formuläret via den här länken: Sommarjobb 2020 – ansökningsformulär.

Ansökningstiden utgår den 31.1.2020. Vi meddelar alla arbetsansökande när urvalet är gjord.

 

Produktion

Till sommarvikariat inom produktion hör följande uppgifter:

 

Förutsättningen för sommarvikariat att du har uppått myndighetsålder. Exempelvis kan du vara process-, maskin-, energi- eller miljöteknik studerande, men huvudsakligen är du intresserad av att arbeta inom energiproduktions branschen. Vi förvantar ett förmåga att arbeta effektivt i grupp samt ett spontant och aktivt grepp till arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du behärskar finska.

Du kan fråga tilläggsinformation om sommarvikariat inom produktion av vår produktionsingenjör Petri Suomela. Klicka på länken för att gå till kontakinformation: Kontaktuppgifter.

Mekaniskt underhåll

Sommararbetare inom mekaniskt underhåll arbetar med förebyggande underhållsåtgärder och underhåll av maskiner. Arbetstid är 40 timmar per vecka.

Förutsättning för detta position är en grundutbildning som passar för mekaniskt underhåll eller att du studerar motsvarande branch vid yrkesskolan (exempelvis maskin- eller bilteknik).  Du kan jobba som sommararbetare inom mekaniskt underhåll utan erfarenhet. Vi uppskattar om du är ivrigt och intresserad att lära dig nytt och uppskattar ett aktivt och initiativrikt grepp till arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du behärskar finska och har uppnått myndighetsålder.

Du kan fråga tilläggsinformation om uppgifter inom mekaniskt underhåll av vår underhållschef Rauno Tuokkola. Klicka på länken för att gå till kontakinformation: Kontaktuppgifter.

El- och automationsunderhåll

Till sommarjobb inom el- och automationsunderhåll hör följande uppgifter:

Arbetstid är 40 timmar per vecka.

Förutsättning för att arbeta inom el- och automationsunderhåll är en passande grundutbildning – grundexamen inom elbranschen (yrkesskola). Du kan också vara studerande vid yrkehögskola inom andra tekniska branchen om din grundutbildning besvarar förutsättningen. Du ska ha erfarenhet av uppgifter inom elbranschen och tidigare erfarenhet är till din fördel vid urval. Vi förväntar oss att du kan arbeta ensam samt  i grupp och uppskattar ett aktivt och initiativrikt grepp till arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du behärskar finska och engelska samt har uppnått myndighetsålder.

Du kan fråga tilläggsinformation om uppgifter inom el- och automationsunderhåll av vår produktionschef Kai Alavillamo. Klicka på länken för att gå till kontakinformation: Kontaktuppgifter.

Fylla i ansökningsformuläret och kom med till en energisk arbetsmiljö! Ansökningstiden utgår den 31.1.2020.