Chaufför info

Rekrytering

Just nu söker vi: automationsmontör /-expert

Automationsmontör /-expert

Ansvarsområdet omfattar automatiserings- och elektriskt underhåll av avfallsenergianläggningen med beaktande av den sökandes kompetensnivå och utvecklingsförmåga.

Uppgifterna omfattar självständiga felsökningsutredningar och felanmälningar samt förebyggande underhållsöversyn och rapportering om underhållsarbete. Du ansvarar för installation och underhåll av elektrisk utrustning och kretsar. Du är en del av automations- och elektriska avdelningens team, men du hjälper även andra grupper i underhållsarbetet. Du sköter underhållet av automationssystem och dessutom tar du hand om el-/automationsinstallationer och -reparationer relaterade till fastigheten.

Uppgiften kräver utbildning inom automationsbranschen, t.ex. montör/ingenjör. Som fördel ser vi tidigare erfarenhet av industriellt underhåll och kunskap om Valmet DNA-automationssystem. Du har giltiga arbetskort för elektrisk arbetssäkerhet, arbetssäkerhet och heta arbeten.

Du är initiativrik och redo för självständigt arbete. Du har bra samarbetsförmåga och du tål press från arbetet väl.

Vi erbjuder dig en utmärkt plats på toppen av branschen och möjligheten att utveckla din kompetens med den mest moderna teknologin i branschen. Du kommer att vara en del av ett framåtskridande företag, en aktiv och flitig grupp av människor.

Mer information om uppgiften ger Blom Company Oy, seniorkonsult Seija Blom, tfn 044 9765512. Du kan också be om återuppringning. Skicka din ansökan och CV med löneanspråk senast 17.3.2023 till e-postadressen rekry(at)blomcompany.fi