Chaufför info

Rekrytering

Vi söker besöksansvariga

Kan du uttrycka dig väl i tal och är inte rädd att uppträda? Är du intresserad av cirkulär ekonomi och energi? Om du svarade “ja” till de här frågorna, du är den som vi letar efter!

Westenergy söker besöksansvariga att ta emot besökare på bolagets anläggning. Dina uppgifter är att förbereda allt för besök, hålla företagspresentationer och dra anläggningsrundtur. Vi får olika slags besökare (dagisbarn, elever, företagsbesökare osv.) så du måste komma överens med olika människor och kunna anpassa ditt sätt att tala till målgruppen. Vi tar emot besökare vanligen kl. 8-16. Du får också en möjlighet att vara med att arrangera evenemanger och i promotionarbetet.

Besöksansvariga jobbar på ett timmeavtal och jobbet passar väldigt bra för studerande. Arbetstimmar per vecka beror på mängden av besöken och din egen schema.
Beakta att det finns inga kollektivtrafikförbindelser till Westenergy.

Förutsättningar att jobba som besöksansvarig:

 

Skica din fritt formulerad ansökan och CV till sanna.hautamaa(a)westenergy.fi med rubriken “Besöksansvarig” senast den 15.12.
Mera information om jobbet som besöksansvarig får du från vår informatör Sanna (samma epost som ovan eller 050 52 77 220).
Vi fyller platserna så fort rätt personer hittas.

Ansökan om sommarjobb 2020 börjar i december 2019.