Kuljettajan ohjeet

Laitosvierailu

Toistaiseksi emme ota vastaan uusia vierailuvarauksia.

Koronaviruksen leviämisen sekä henkilöstövajeen takia emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan uusia vierailuvarauksia suurille ryhmille vuonna 2022. Tarkastelemme tilannetta uudelleen syksyllä 2022. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja tiedotamme kun tilanne muuttuu.

Tule tutustumaan Westenergyn toimintaan!

Me haluamme antaa jokaiselle jätteen jalostamisesta kiinnostuneelle mahdollisuuden tutustua toimintaamme. Siksi vierailut Westenergyllä ovat ilmaisia ja otamme iloiten vastaan jokaisen vieraan. Vierailut sovitetaan ryhmän toiveet ja tietotaso huomioon ottaen oli kyseessä sitten päiväkotiryhmä, koululuokka, harrastekerho tai yritysvierailijat. Vierailuja voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Emme tällä hetkellä ota vastaan vierailuvarauksia.

Vierailu Westenergyllä koostuu kahdesta osasta: yritysesittelystä ja laitoskierroksesta. Yritysesittelyssä auditoriossamme vierailijat pääsevät kuulemaan Westenergyn toiminnasta ja tutustumaan jätteen jalostamisen hyötyihin sekä haasteisiin. Laitoskierroksella vierailijat näkevät laitoksen arkipäivää ja pääsevät kurkkaamaan esimerkiksi laitoksen tulipesään.

Vierailua varten kannattaa varata aikaa 1,5 – 2 tuntia. Kaikki mahdolliset yksityiskohdat on hyvä ilmoittaa varaajalle etukäteen, jotta pystymme yhdessä suunnittelemaan juuri sinun ryhmällesi sopivan vierailun.

 

 

 

Vierailuohjeet

Lisätietoa vierailuista saat vierailuohjeistamme.

Voit ladata ryhmällesi sopivan vierailuohjeen alla olevista linkeistä. Dokumentti avautuu samaan ikkunaan.

Vierailuohjeet

Vierailuohjeet kouluille ja päiväkodeille

Vierailuohjeet ruotsiksi

Vierailuohjeet kouluille ruotsiksi