Kuljettajan ohjeet

Laitosvierailu

Tule tutustumaan kiertotalouteen

Vierailu jäte-energialaitoksella antaa hyvän kuvan siitä, miltä kiertotalous voi käytännössä näyttää. Pääset tutustumaan Westenergyn toimintaan yrityksenä ja näkemään laitoksen arkipäivää ryhmällesi sopivalla tavalla.

Tule tutustumaan Westenergyn toimintaan!

Me haluamme antaa jokaiselle kiertotaloudesta kiinnostuneelle mahdollisuuden tutustua toimintaamme. Siksi vierailut Westenergyllä ovat ilmaisia ja otamme iloiten vastaan jokaisen vieraan. Vierailut sovitetaan ryhmän toiveet ja tietotaso huomioon ottaen oli kyseessä sitten päiväkotiryhmä, koululuokka, harrastekerho tai yritysvierailija. Vierailuja voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Vierailuryhmän koko on rajoitettu 25 henkilöön.

Vierailu Westenergyllä koostuu kahdesta osasta: yritysesittelystä ja laitoskierroksesta. Yritysesittelyssä auditoriossamme vierailijat pääsevät kuulemaan Westenergyn toiminnasta ja tutustumaan jätteen jalostamisen hyötyihin sekä haasteisiin. Laitoskierroksella vierailijat näkevät laitoksen arkipäivää ja pääsevät kurkkaamaan esimerkiksi laitoksen tulipesään.

Vierailua varten kannattaa varata aikaa 1,5 – 2 tuntia. Kaikki mahdolliset yksityiskohdat on hyvä ilmoittaa varaajalle etukäteen, jotta pystymme yhdessä suunnittelemaan juuri sinun ryhmällesi sopivan vierailun.

Ryhmäkoko on rajoitettu 25 henkilöön vierailua kohden turvallisuus syistä.

Vierailuohjeet

Lisätietoa vierailuista saat vierailuohjeistamme.

Voit ladata ryhmällesi sopivan vierailuohjeen alla olevista linkeistä. Dokumentti avautuu samaan ikkunaan.

Vierailuohjeet

Vierailuohjeet ruotsiksi