Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Haemme kesäksi 2021 kahdeksaa energistä kesätyöntekijää tuotannon ja kunnossapidon työtehtäviin!

Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin: 5 henkilöä laitoksen käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin, 2 henkilöä mekaanisen kunnossapidon tehtäviin sekä 1 henkilöä sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtäviin. Tarjoamme energisen työympäristön ja hyvän työilmapiirin, jossa on mukava tehdä töitä. Noudatamme Energiateollisuuden työehtosopimusta ja tarjoamme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Voit hakea kesätöihin täyttämällä hakulomakkeen, johon pääset oheisesta linkistä: Kesätyö 2021 – hakulomake.

Hae kesätyötä mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 28.2.2021. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun valinnat on tehty.

_________________________________________________________________

Käyttöhenkilöstö / Tuotanto

Käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin kuuluu:

 

Edellytyksenä työhön on, että olet täysi-ikäinen. Voit olla esimerkiksi prosessi-, kone-, energia- tai ympäristötekniikan opiskelija, mutta ensisijaisesti olet kiinnostunut työstä energiantuotannon parissa. Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tuotannon tehtävistä antaa käyttöinsinööri Petri Suomela. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

_________________________________________________________________

Mekaaninen kunnossapito

Kesätyöntekijänä mekaanisessa kunnossapidossa pääset tekemään ennakkohuoltotöitä ja laitekorjauksia. Työaika on 40 tuntia viikossa.

Edellytyksenä tähän kesätyöhön on mekaaniseen kunnossapitoon soveltuva pohjakoulutus tai opiskelu vastaavalla alalla ammattikorkeakoulussa (esimerkiksi kone- tai autotekniikka). Emme edellytä hakijalta aiempaa työkokemusta alalta, mutta arvostamme innokkuutta, kiinnostusta oppia uutta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään myös suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja mekaanisen kunnossapidon tehtävistä antaa kunnossapitopäällikkö Rauno Tuokkola. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

_________________________________________________________________

Sähkö- ja automaatiokunnossapito

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesätöissä työtehtäviisi kuuluu:

 

Työaika on 40 tuntia viikossa.

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesätöihin haemme sähkö- tai automaatioalan opiskelijaa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta sähkö- ja automaatioalan töistä. Odotamme sinulta lisäksi oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön sekä kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Kai Alavillamo. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

_________________________________________________________________

Käy täyttämässä kesätyöhakulomake ja tule mukaan energiseen tiimiimme!