Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Haemme viestintä- ja toimistoassistenttia sekä kiertotalousasiantuntijaa

Haemme tällä hetkellä vaihteleviin työtehtäviin viestintä- ja toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun. Etsimme myös tiimiimme ja käynnissä olevaan hankeyhteistyöhön aktiivista ja itseohjautuvaa kiertotalousasiantuntijaa.

Viestintä- ja toimistoassistentti

Etsitkö uusia työmahdollisuuksia pikaisella aikataululla ja viihdytkö vaihtelevissa työtehtävissä? Etsimme nyt Westenergyn tiimiin Viestintä- ja toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun – olisitko se sinä?

Viestintä- ja toimistoassistentin työtehtävässä saat vastuullesi monipuolisen paletin eri vastuita, eivätkä työpäiväsi taatusti ole samanlaisia. Pääset muun muassa vastaanottamaan ja kierrättämään vierailijaryhmiä Westenergyn laitoksessa sekä toimimaan työparina tiedottajalle, jolloin työtehtäväsi voivat sisältää esimerkiksi sisällöntuottoa erilaisiin viestintämateriaaleihin, kuten kotisivuille, tiedotteisiin ja sosiaalisen median kanaviin. Lisäksi pääset sijaistamaan kesälomien aikana mm. ympäristöpäällikköä ja tekemään esimerkiksi päästötarkkailua kesän aikana. Työtehtävien kokonaisuutta voidaan myös muokata oman taustasi ja osaamisesi perusteella.

Westenergyllä ja tässä tehtävänkuvassa pääset tutustumaan hyvin monipuolisesti eri työtehtäviin kiertotalousyrityksessä ja kehittämään osaamistasi esimerkiksi viestinnällisissä tehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuullista, itseohjautuvaa ja aikaansaavaa työskentelyotetta, sillä pääset kesän aikana osallistumaan kollegoiden tuuraukseen. Westenergyn tiimi tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä hyväntuulisen sekä asiantuntevan työyhteisön tuen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja ja hakutiedot löydät seuraavan linkin kautta: Viestintä- ja toimistoassistentti

Haemme viestintä- ja toimistoassistenttia sekä kiertotalousasiantuntijaa

Kiertotalousasiantuntija

Etsitkö uusia haasteita kiertotalouteen liittyvien teemojen parista ja nautitko monipuolisista ja projektiluontoisista työtehtävistä? Westenergy etsii nyt tiimiinsä ja käynnissä olevan hankeyhteistyön pariin aktiivista ja itseohjautuvaa Kiertotalousasiantuntijaa – olisitko se sinä?

Westenergy on mukana keväällä 2024 käynnistyneessä Ekoälyä -hankkeessa, jota toteutetaan yhteistyössä muun muassa Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun ja Turun Yliopiston kanssa. Nyt etsimämme Kiertotalousasiantuntija tulee tukemaan hankkeen edistymistä, erityisesti jätteen vastaanottoon, logistiikkaan ja käsittelyyn liittyvien toimenpiteiden ja analysoinnin osalta.

Päivittäiset työtehtävät tulevat vaihtelemaan käytännönläheisistä jätteenkäsittelyasemilla tapahtuvista tehtävistä hallinnollisempiin raportoinnin ja tiedonhankinnan tehtäviin. Lisäksi pidät yhteyttä eri sidosryhmiin ja osallistut hanketyöryhmän tapaamisiin. Tehtäviisi kuuluu mm. alan eri toimijoihin tutustuminen läntisen Suomen alueella, nykytilakartoitusten ja prosessianalyysien laatiminen, laitoksilla käsiteltävien materiaalien tutkiminen sekä markkinakartoitukset eri teknisistä ratkaisuista. Osallistut myös pilottiratkaisujen käyttöönottoon ja raportoit hankkeen edistymisestä eri sidosryhmille.

Läheisin kollegasi Westenergyllä on hankkeen projektipäällikkö, mutta teet tiivistä yhteistyötä koko muun tiimin kanssa. Arjen työtehtäväsi tulevat myös vaihtelemaan hankkeen edetessä, joten odotamme sinulta mukautumiskykyä ja joustavuutta hyvin erityyppisiä työtehtäviä ja työympäristöjä kohtaan sekä motivaatiota tukea kiertotalouden prosessien edistämistä sekä isossa kuvassa että käytännönläheisesti.

Lisätietoja ja hakutiedot löydät seuraavan linkin kautta: Kiertotalousasiantuntija