Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Westenergyn kesätyöhaku 2024 on alkanut!

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä laitoksen tuotannossa ja kunnossapidossa kesällä 2024!

Kesätyö laitoksen tuotannossa

Käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin kuuluu:

 

Edellytyksenä työhön on, että olet täysi-ikäinen. Voit olla esimerkiksi prosessi-, kone-, energia- tai ympäristötekniikan opiskelija, mutta ensisijaisesti olet kiinnostunut työstä energiantuotannon parissa. Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tuotannon tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Petri Suomela, puh. 050 3622 025 (ma-pe klo 8-16).

Käy täyttämässä kesätyöhakulomake ja tule mukaan energiseen tiimiimme! Pääset täyttämään hakulomakkeen klikkaamalla linkkiä Kesätyöt.

 

Kesätyö sähkö- ja automaatiokunnossapidossa

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesätöissä työtehtäviisi kuuluu:

 

Työaika on 40 tuntia viikossa.

Työskentely sähkö- ja automaatiokunnossapidossa edellyttää sopivaa pohjakoulutusta eli ammattikoulussa suoritettua sähköalan tutkintoa. Voit olla myös AMK-opiskelija jollain muulla tekniikan alalla, kunhan pohjakoulutuksesi vastaa vaatimuksia. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta sähköalan töistä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön sekä kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtävistä antaa kunnossapitopäällikkö Timo Wolff, puh. 040 578 2221 (ma-pe klo 12-14).

Käy täyttämässä kesätyöhakulomake ja tule mukaan energiseen tiimiimme! Pääset täyttämään hakulomakkeen klikkaamalla linkkiä Kesätyöt.

 

Kesätyö mekaanisessa kunnossapidossa

Mekaanisessa kunnossapidossa työtehtävääsi sisältyy monipuolisesti laitoksen kunnossapidollisia tehtäviä, kuten ennakkohuoltotöitä ja laitekorjauksia. Työaika on 40 tuntia viikossa.

Työskentely mekaanisessa kunnossapidossa edellyttää, että olet edennyt esimerkiksi koneasentajan opinnoissasi jo loppusuoralle. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta mekaanisen kunnossapidon töistä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön sekä kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja kesätyöstä mekaanisessa kunnossapidossa antaa kunnossapitopäällikkö Timo Wolff, puh. 040 578 2221 (ma-pe klo 12-14).

Käy täyttämässä hakulomake ja tule mukaan energiseen tiimiimme! Pääset täyttämään hakulomakkeen klikkaamalla linkkiä Kesätyöt.