Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Westenergy etsii kesäksi 2020 kahdeksaa energistä kesätyöntekijää hoitamaan tehtäviä tuotannossa ja kunnossapidossa!

Westenergy hakee kesätyöntekijöitä kolmeen tehtävään: tuotannon kesälomasijaisuuksiin 5 henkilöä, mekaaniseen kunnossapitoon 2 henkilöä sekä sähkö- ja automaatiokunnossapitoon 1 henkilö. Tarjoamme energisen työympäristön ja hyvän työilmapiirin, jossa on mukava tehdä töitä. Noudatamme energiateollisuuden työehtosopimusta ja tarjoamme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Voit hakea kesätöihin kesätyöhakulomakkeellamme, johon pääset oheisesta linkistä: Kesätyö 2020 – hakulomake.

Hakuaika päättyy 31.1.2020. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun valinnat on tehty.

Tuotanto

Tuotannon kesälomasijaisuuden työhön kuuluu:

 

Edellytyksenä työhön on, että olet täysi-ikäinen. Voit olla esimerkiksi prosessi-, kone-, energia- tai ympäristötekniikan opiskelija, mutta ensisijaisesti olet kiinnostunut työstä energiantuotannon parissa. Odotamme sinulta ryhmätyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön. Työssä edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tuotannon tehtävistä saat käyttöinsinööriltämme Petri Suomelalta. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

Mekaaninen kunnossapito

Mekaanisen kunnossapidon kesätyöntekijänä pääset tekemään ennakkohuoltotöitä ja laitekorjauksia. Työaika on 40 tuntia viikossa.

Edellytyksenä tähän kesätyöhön on mekaaniseen kunnossapitoon soveltuva pohjakoulutus tai opiskelu vastaavalla alalla ammattikoulussa (esimerkiksi kone- tai autotekniikka). Tämä tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta alasta, mutta arvostamme innokkuutta, kiinnostusta oppia uutta ja aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työntekoon. Työssä edellytetään suomen kielen ymmärrystä ja täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja mekaanisen kunnossapidon tehtävistä saat kunnossapitopäälliköltämme Rauno Tuokkolalta. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

Sähkö- ja automaatiokunnossapito

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesätöissä työtehtäviisi kuuluu:

 

Työaika on 40 tuntia viikossa.

Työskentely sähkö- ja automaatiokunnossapidossa edellyttää sopivaa pohjakoulutusta eli ammattikoulun sähköalan tutkintoa. Voit olla myös AMK-opiskelija jollain muulla tekniikan alalla, kunhan pohjakoulutuksesi vastaa vaatimuksia. Myös aikaisempi työkokemus vaikuttaa suuresti työntekijän valintaan ja vaadimme kokemusta sähköalan töistä. Odotamme sinulta kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä ja myös oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön. Työssä edellytetään myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtävistä saat tuotantopäällikköltämme Kai Alavillamolta. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

Käy täyttämässä kesätyöhakulomake ja tule mukaan energiseen työilmapiiriin! Hakuaika päättyy 31.1.2020.