Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Haemme kesäksi 2022 yhdeksää energistä kesätyöntekijää tuotannon, kunnossapidon ja ympäristön sekä viestinnän työtehtäviin!

Westenergy hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin: 5 henkilöä laitoksen käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin, 2 henkilöä mekaanisen kunnossapidon tehtäviin, 1 henkilöä sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtäviin sekä 1 henkilöä ympäristön sekä viestinnän tehtäviin. Tarjoamme energisen työympäristön ja hyvän työilmapiirin, jossa on mukava tehdä töitä. Noudatamme Energiateollisuuden työehtosopimusta ja tarjoamme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Voit hakea kesätöihin täyttämällä hakulomakkeen, johon pääset oheisesta linkistä: Kesätyö 2022 – hakulomake.

Hae kesätyötä mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun valinnat on tehty.

______________________________________________________________________________________

Käyttöhenkilöstö / Tuotanto

Käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin kuuluu:

Edellytyksenä työhön on, että olet täysi-ikäinen. Voit olla esimerkiksi prosessi-, kone-, energia- tai ympäristötekniikan opiskelija, mutta ensisijaisesti olet kiinnostunut työstä energiantuotannon parissa. Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tuotannon tehtävistä antaa käyttöinsinööri Petri Suomela. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

_______________________________________________________________________________

Mekaaninen kunnossapito

Kesätyöntekijänä mekaanisessa kunnossapidossa pääset tekemään ennakkohuoltotöitä ja laitekorjauksia. Työaika on 40 tuntia viikossa.

Edellytyksenä tähän kesätyöhön on mekaaniseen kunnossapitoon soveltuva pohjakoulutus tai opiskelu aiemmin vastaavalla alalla ammattikoulussa (esimerkiksi kone- tai autotekniikka). Emme edellytä hakijalta aiempaa työkokemusta alalta, mutta arvostamme innokkuutta, kiinnostusta oppia uutta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Kokemus varastonhoidosta katsotaan eduksi.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään myös suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja mekaanisen kunnossapidon tehtävistä antaa kunnossapitopäällikkö Rauno Tuokkola. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

______________________________________________________________________________________

Sähkö- ja automaatiokunnossapito

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesätöissä työtehtäviisi kuuluu:

Työaika on 40 tuntia viikossa.

Työskentely sähkö- ja automaatiokunnossapidossa edellyttää sopivaa pohjakoulutusta eli ammattikoulussa suoritettua sähköalan tutkintoa. Voit olla myös AMK-opiskelija jollain muulla tekniikan alalla, kunhan pohjakoulutuksesi vastaa vaatimuksia. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta sähköalan töistä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön sekä kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Kai Alavillamo. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

______________________________________________________________________________________

Ympäristö / viestintä

Ympäristön ja viestinnän kesätöissä työtehtäviisi kuuluu:

Työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Työssä edellytetään, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on B-ajokortti sekä perustaidot Office -ohjelmien hallinnasta. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävä ei vaadi aiempaa työkokemusta, mutta työ soveltuu hyvin energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden harjoittelujaksoksi. Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista, varsinkin jätelaadun tarkastuksissa. Jos lika, hajut ja fyysinen, ajoittain raskaskin työ eivät pelota sinua, olet etsimämme kesätyöntekijä.

Työssä pääset mukaan myös kiertotalousyrityksen viestintään suunnittelemaan sekä toteuttamaan sosiaalisen median julkaisuja. Näissä tehtävissä on eduksi, jos käytät itse sosiaalisen median eri kanavia ja osaat ajatella luovasti.

Lisätietoja ympäristön tehtävistä saat sähköpostitse ympäristöpäällikkö Tanja Västiltä ja viestinnän tehtävistä Sanna Hautamaalta. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

______________________________________________________________________________________

Käy täyttämässä kesätyöhakulomake ja tule mukaan energiseen tiimiimme!