Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Haemme vierailuvastaavia

Onko sinulla sana hallussa ja pidät esiintymisestä? Oletko kiinnostunut kiertotaloudesta ja energiasta? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö!

Westenergy etsii 2-4 vierailuvastaavaa ottamaan vastaan vierailijoita laitoksellaan. Työtehtäviin kuuluu vierailujen valmistelu, yritysesittelyjen pitäminen ja laitoskierrosten vetäminen. Vierailijat vaihtelevat päiväkotilapsista yritysvierailijoihin, joten sinun täytyy tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osata sovittaa kertomaasi kohderyhmän mukaan. Vierailut ajoittuvat suurimmaksi osaksi klo 8-16 välille. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua erilaisten tapahtumien järjestelyihin ja promootiotyöhön.

Vierailuvastaavan työtä tehdään tuntisopimuksella ja työ sopii erityisesti opiskelijoille. Viikottainen työmäärä vaihtelee vierailujen määrän ja oman aikataulusi mukaan. Otathan huomioon, että Westenergyn läheisyyteen ei kulje julkista liikennettä.

Edellytykset vierailuvastaavan työhön:

 

Jos osoitat suurta kiinnostusta alaa kohtaan ja olet innokas työntekijä, sinulla on mahdollisuus päästä myös muihin projektitehtäviin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen sanna.hautamaa(a)westenergy.fi otsikolla “Vierailuvastaava” 15.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat tiedottajaltamme Sannalta samasta osoitteesta tai numerosta 050 52 77 220.

Täytämme paikat sitä mukaan kuin sopivia hakijoita löytyy.

Kesätyöhaku 2020 käynnistyy joulukuussa 2019.