Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Tällä hetkellä haemme: automaatioasentajaa / -osaajaa sekä tuotannon ja sähkö-automaatiokunnossapidon kesätyöntekijöitä. Lue lisätiedot avoimista paikoista alta.

Automaatioasentaja /-osaaja

Vastuualueeseen kuuluu jäte-energialaitoksen automaatio- ja sähkökunnossapidon tehtävät hakijan osaamistaso ja kehittymiskyky huomioiden.

Tehtäviin kuuluu omatoimiset vianhakuselvitykset ja vikailmoitukset, sekä ennakkohuoltotarkastukset ja kunnossapitotöiden raportointi. Vastuullasi on sähkölaitteiden ja -piirien asennus- ja huoltotyöt. Olet osa automaatio- ja sähköosastotiimiä, mutta toimit myös muiden ryhmien apuna kunnossapitotöissä. Hoidat automaatiojärjestelmien ylläpitoa ja lisäksi huolehdit kiinteistöön liittyvistä sähkö-/automaatioasennuksista ja -korjauksista.

Tehtävä edellyttää automaatioalan koulutusta esim. asentaja/insinööri. Aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja Valmet DNA-automaatiojärjestelmän tuntemusta pidämme etuna. Sinulla on voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit.

Olet oma-aloitteinen ja valmis itsenäiseen työhön. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja siedät hyvin työstä tulevaa painetta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen paikan alan huipulta ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi alan moderneimman teknologian parissa. Pääset mukaan kehittyvään yritykseen, aktiivisten ja tekevien ihmisten joukkoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Blom Company Oy, seniorikonsultti Seija Blom, puh. 044 9765512. Voit jättää myös soittopyynnön. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 12.2.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@blomcompany.fi

Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin kuuluu:

 

Edellytyksenä työhön on, että olet täysi-ikäinen. Voit olla esimerkiksi prosessi-, kone-, energia- tai ympäristötekniikan opiskelija, mutta ensisijaisesti olet kiinnostunut työstä energiantuotannon parissa. Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tuotannon tehtävistä antaa käyttöinsinööri Petri Suomela. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

Käy täyttämässä kesätyöhakulomake ja tule mukaan energiseen tiimiimme! Pääset täyttämään hakulomakkeen klikkaamalla seuraavaa linkkiä Kesätyöt.

Kesätyöntekijä sähkö- ja automaatiokunnossapitoon

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesätöissä työtehtäviisi kuuluu:

 

Työaika on 40 tuntia viikossa.

Työskentely sähkö- ja automaatiokunnossapidossa edellyttää sopivaa pohjakoulutusta eli ammattikoulussa suoritettua sähköalan tutkintoa. Voit olla myös AMK-opiskelija jollain muulla tekniikan alalla, kunhan pohjakoulutuksesi vastaa vaatimuksia. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta sähköalan töistä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön sekä kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä.

Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista. Työssä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Lisätietoja sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Kai Alavillamo. Siirry Yhteystiedot-sivulle klikkaamalla linkkiä: Yhteystiedot.

Käy täyttämässä kesätyöhakulomake ja tule mukaan energiseen tiimiimme! Pääset täyttämään hakulomakkeen klikkaamalla seuraavaa linkkiä Kesätyöt.