Kuljettajan ohjeet

Työpaikat

Haemme Westenergy Oy Ab:n jäte-energialaitokseen Mustasaareen

KÄYTTÖHENKILÖÄ

monipuolisiin operointi- ja kunnonvalvontatehtäviin.

Työ on vuorotyötä 12 tunnin vuoroissa. Käyttöhenkilönä työskentelet osana kolmen henkilön tiimiä ja vastaat tiimisi kanssa laitoksen prosessin valvonnasta ja ohjauksesta, päivittäisistä huoltotehtävistä ja puhtaanapidosta sekä raportoinnista. Lisäksi osallistut laitoksen vuosihuoltoihin.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön. Arvostamme analyyttistä toimintatapaa sekä kykyä hahmottaa ja analysoida voimalaitosprosessien toimintaa. Työturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme myös hakijalta turvallisten toimintatapojen omaksumista.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Kokemus vastaavista tehtävistä ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan energiantuotannon ja kiertotalouden ytimessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hae tehtävää 17.7.2020 mennessä täyttämällä hakemuslomake. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Kai Alavillamo (puh. 0400 958 736).