Kuljettajan ohjeet

Ajankohtaista

Uutisia Westenergyn toiminnasta.

18.5. EnergyVaasa Talks: Circular waste-to-energy? - How to refine, integrate and decarbonize

Westenergy järjestää webinaarin Circular waste-to-energy? - How to refine, integrate and decarbonize tiistaina 18.5. klo 10:00 alkaen osana EnergyVaasan EnergyVaasa Talks -webinaarisarjaa.

Maailmanlaajuisesti olemme energian ja materiaalien käytön osalta käännöskohdassa. Meidän täytyy hyödyntää puhtaan ja uusiutuvan energian potentiaali niin laajasti kuin mahdollista, muuttaa kulutustottumuksiamme ja miettiä uudelleen kaikkia arvoketjuja siirryttäessa päästöjä tuottavasti yhteiskunnasta materiaaleja kierrättävään ja hiilinegatiiviseen yhteiskuntaan. EnergyVaasa, pohjoismaiden suurin energiateknologian klusteri on tärkeässä asemassa muutoksen edistämisessä ja mahdollistamisessa.

 

Westenergy toivottaa sinut tervetulleeksi kuulemaan ja keskustelemaan miten jäte-energia-ala voi auttaa yhteiskuntaa integroitumaan, sitomaan hiiltä ja parantamaan materiaalien kiertoa uusien teknologioiden, arvoketjujen ja ajattelutapojan kautta. Meitä jokaista tarvitaan luomaan tulevaisuuden kestäviä arvoketjuja ja hiilinegatiivisia energiaekosysteemejä. Tule mukaan keskustelemaan miten muutos saadaan aikaan niin Suomessa, EU:ssa kuin maailmalla!

 

Voit rekisteröityä tapahtumaan suoraan tämän linkin kautta: rekisteröitymislinkki
Webinaarin nettisivu löytyy täältä: EnergyVaasa Talks: Circular waste-to-energy?

 

Jos haluat tietää puhujista lisää, voit ladata infon täältä: EnergyVaasa Talks by Westenergy