Kuljettajan ohjeet

Kesätyö 2023 - Haku on alkanut!

Haemme kesäksi 2023 energisiä työntekijöitä useisiin työtehtäviin!

Haemme kesätyöntekijöitä kahteen tehtävään: 5 henkilöä käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin ja 1 henkilöä sähkö- ja automaatiokunnossapidon tehtäviin. Tarjoamme energisen työympäristön ja hyvän työilmapiirin, jossa on mukava tehdä töitä. Noudatamme Energiateollisuuden työehtosopimusta ja tarjoamme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Lisätietoa työtehtävistä löydät Työpaikat-sivultamme.

Käytämme kesätyöhaussa osittain anonyymia hakumenettelyä. Haastatteluun harkittavat valitaan tunnisteettoman hakemuksen ja koulutus- sekä työkokemustietojen pohjalta. Tämän jälkeen rekrytointipäätöksiä tekevät henkilöt saavat käyttöönsä kaikki tiedot haastatteluja varten. Pyrimme ilmoittamaan rekrytointien edistymisestä sosiaalisen median kanavissamme.

Haethan kesätyötä mahdollisimman pian mutta viimeistään 28.2.2022. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 • Haettava työpaikka

 • Koulutus

 • Työkokemus

 • Kielitaito

 • Hakemus

  Testaamme Westenergyllä tänä vuonna kesätyöhaussa osittain anonyymia työnhakua. Kirjoita alle hakemustekstisi tunnisteettomasti eli esimerkiksi ilman nimeä, ikää ja sukupuolta. Voit kuitenkin tekstissäsi viitata koulutukseesi ja työkokemukseesi. Vastaa esimerkiksi kysymyksiin: mistä kuulit Westenergystä? - miksi haluat työskennellä Westenergyllä? - mitä toivot oppivasi kesätyössä? - miksi sinä olisit hyvä lisä energiseen tiimiimme?
 • Liitteet

 • Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 2 MB.
  Liitä CV:si pdf- tai word-muodossa.
 • Henkilötietojen käyttö ja säilytys

  Tässä hakemuksessa lähettämiäsi tietoja käytetään vain tämän rekrytoinnin tarpeisiin. Henkilötietoja käsittelevät vain rekrytointiin ja sen hallinnointiin osallistuvat henkilöt eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Tiedot poistetaan rekrytoinnin päätyttyä. Rekrytoinnista tehdään tilastollista seurantaa, jossa ei käytetä tunnistettavia henkilötietoja.