Avoimet paikat

Westenergyn kesätyöhaku 2019 on alkanut!Haemme 

5 henkilöä käyttöhenkilöstön kesälomasijaisuuksiin. Työ on vuorotyötä 12 tunnin vuoroissa (päivävuoro klo 7-19, yövuoro klo 19-7). Työskentelet osana kolmen henkilön tiimiä, joka huolehtii laitoksen prosessin valvonnasta sekä monipuolisista operointi- ja kunnonvalvontatehtävistä. Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

2 henkilöä mekaanisen kunnossapidon tehtäviin ja 1 henkilö sähkö- ja automaatiokunnossapitoon. Työ sisältää monipuolisesti laitoksen kunnossapidollisia tehtäviä, kuten ennakkohuoltotöitä ja laitekorjauksia. Työaika on 40 tuntia viikossa. Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Lisäksi haemme yhtä henkilöä ympäristö- ja viestintätehtäviin. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi yrityksen ja laitoksen esittely vierailijaryhmille, laitoksen päästöraportointi, dokumenttienhallintaan liittyviä tehtäviä sekä juoksevien asioiden hoitamista. Odotamme, että olet valmis tekemään myös jätelaadun tarkastuksia. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Edellytyksenä kaikkiin tehtäviin on, että olet täysi-ikäinen. Voit olla esimerkiksi prosessi-, kone-, energia- tai ympäristötekniikan opiskelija, mutta ensisijaisesti olet kiinnostunut työstä energiantuotannon parissa. Odotamme sinulta ryhmätyökykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön. 

Noudatamme energiateollisuuden työehtosopimusta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin. 

Jos olet kiinnostunut kesätyöstä Westenergyllä, täytä hakemus täällä. Liitäthän mukaan CV:si. 

Hakuaika päättyy 28.2.2019. Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille maaliskuun loppuun mennessä. 


Lisätiedot:
Petri Suomela, käyttöinsinööri 050 362 2025 (käyttöhenkilöstö ja kunnossapito)
Riina Kivikangas, laatu- ja viestintävastaava 045 652 0627 (ympäristö ja viestintätehtävä, tavoitettavissa 9-14)